"Близнак" - Звездата на Давид - Тетраедър Меркаба 25 Август 2013: Портал на Мира


На 25-ти август ще има втора Звезда на Давид "близнак" или Звездна Тетраедър конфигурация.

Това е още една възможност да се свържем с нашето * Пространство в Сърцето * и да прекараме време в свещеното пространство с усещане за преднамереност. Време е за активиране, което означава време за синхронизиране с мелодията в сърцата ни и да използваме нашата енергийна мощ, за да задържим пространството за мир, да въплътим мира чрез нашите действия, мисли и думи.

Закответе го.

Настройте се към него.

Почувствайте го.

<<< Приведете Духа в материята, светлината във форма, чрез вашето намерение, през сърцето си. То е Портал >>>

НИЕ >>> Нека повикаме Любовта / да я въплътим / да я почувстваме и закотвим в баланса на женските и мъжките енергии.

Както Горе така и Долу!

Поддържайте неотменно чувство ~ визия >>> за МИР <<< на нашата планета.

На 25-ти август 2013 (EST) стигаме до "Близнака" или втори "Звезден Портал" известен в астрологията като Звездата на Давид (или Големият Секстил ). Тези звездни портали са важни възможности за големи промени в съзнанието, за да се разшири отвъд базираните на страх ограничения от миналото. Енергията е узряла и плодородна с потенциал да приеме по-голямо обединение на духа и материята или сърцето и ума и или Сакралното Мъжко и Женско начало в рамките на сърцето.

Тази втора врата в съзнанието се основава на първата, която бе на 29-ти Юли, 2013 ... Това е прекрасна възможност да активираме "семената" на светлината в нас и на планетата. Не забравяйте, че има земен елемент в Портала - Близнак на 25 Август 2013, който ни помага да донесем невидимото във физическото тяло и измерение.


Сега имаме възможност да приведем в по-голям синхрон нашето
 тяло, ум и сърце с Душата.

Звездата на Давид е необичайно подравнаване, което отваря врата към Съзнанието.

"Звездният Портал, Големият Секстил или Звездата на Давид " започва своето изграждане 1 седмица преди това и става цял на 25-ти Август, 2013. Това се случва в 11:00 ч. EST , когато луната влиза в Телец. - Проверете за местния ви ден и час, за да се уверите кога започва за вас.

Това, което е наистина важно, е нашето "намерение".

То носи по-голяма тежест, тъй като ясното намерение насочва енергията ни, а не да притесняваме за точното време на портала.

Имаме прекрасна възможност за по-добър баланс между Свещената Женственост и Мъжественост през енергийния център на сърцето. Представете си тези две енергии в хармония и мир една с друга.

Трябва да останем цялостни и приведени в съответствие с Портала на 25 август, който ще помогне на всеки да поддържа това състояние на съзнанието, за да получи по-висока духовна енергия, красота и хармония давана ни от Вселената.

Така че на този ден, аз ви насърчавам да се пуснете в своето пространство на * сърцето * и да изпратите Лъч на Любов, Лъч на Мир, Лъч на Светлина с намерение за доброто на всички ~ ~ ~


От Астрологична гледна точка: два Големи Триъгълника образуват Звездата на Давид както и в общата конфигурация на Големият Секстил за втори път в Земен и Воден елемент.

1-ви Голям Триъгълник: (Земен елемент)
  • Слънце/Меркурий в Дева
  • Луна в Телец
  • Плутон в Козирог ретрограден

2-ри Голям Триъгълник: (Воден елемент)
  • Юпитер в Рак
  • Сатурн в Скорпион
  • Хирон в Риби ретрограден / Нептун в Риби ретрограден

Тъй като това е втория Звезден Портал - Близнак и също толкова мощен като първия, искаме да наблегнем на това, че е полезно съзнателно да се работи с потенциала случващ се СЕГА.

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

Прочети още:





МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments